2010. június 1.

Kínzó kérdések - Gasztrogyereknél

Amióta megosztom konyhai csínytevéseimet a nagyérdeművel, azóta mélyebb gondolatok szántják öreg, ráncos homlokomat. El-el gondolkodom mit és mennyit, mennyi ideig, hogyan jobban???
Néha keresgélek, sokat olvasgatok, és szeretem ha tanulhatok blogtársaimtól. Mert tanulni mindig jó, mások tapasztalataiból különösen.
Rátaláltam Gasztro gyerekre, aki Ecetben és Olajban pácolódva nőtt fel. :-) Tehát, pontosan tudja, hogy vezeti a konyhát egy gasztroblogger anya.
Végignézve Gasztrogyerek kérdéseit, úgy gondolom, sok olyan van közöttük, ami engem is nagyon érdekel, több évtizedes konyhai múlttal a hátam mögött is.

Ízelítőül néhány kérdése:

még sorolhatnám: spenót nyersen? pálinka? sütiknél hozzávalók sorrendje? hagymaszag űzés házilag stb.

Szerintem ezek mind olyan kérdések, amiket jó (lenne) tudni, és nem szégyen megkérdezni. Mert magamból kiindulva, bizony sokukra magam sem tudnám csípőből a választ.

Miért ez kiolthatatlan tudásvágy? Mert szerintem soha nincs tökéletes, mindig lehet valamit jobbá tenni, tanulni, csiszolni, tökéletesíteni. (Jó, jó tudom, maximalista vagyok..., bocs.)

PS: mielőtt még bárki névtelenül szétkommentelne, előrebocsátom, hogy természetesen Gasztrogyerek engedélyével reklámozom őt. :-)