Már egy hete makacsan küzdünk a náthával. Elég kitartó, de én sem adom meg magam könnyen. De nem ám! Nem olyan fából faragtak engem :-)
Sok hagymával szövetkezem és hadat üzenek ennek a ronda vírusnak. Íme a szövetségünk levesben elbeszélve:
Pici olajon megpirongatok két fej vöröshagymát és egy fél fej fokhagymát. Felöntöm hús alaplével, beleteszek egy 3 cm-es gyömbérdarabkát, picit fűszerezem kakukkfűvel (mert köhögök) is. A kakukkfű most alapvetően a gyógyító hatásáért került a levesbe. Természetesen a további fűszereket is tudományos alapon válogatom össze: őrölt kömény, mert segíti az emésztést. Volt egy árva brokkoli a hűtőben, a virágait levágtam és beleszórtam a levesbe. Nagyon üde íze lett tőle. A legvégén, mikor elzárom a gázt szórom meg a másik fél fej fokhagymával (apróra vágva).
Már a fotó elkészülte után jutott eszembe, hogy a petrezselyem is jó a tetejére, hiszen jelentős tisztító és hagymaszagűző hatása van. :-)
Van még valami ötletetek, hogy természetes úton hogyan küzdhetnék meg a vírusaimmal? Jelenlegi haderőm az alábbiak:
echinacea cseppek
grapefruit cseppek
méz
citrusok (citrom, narancs)
kiwi
lándzsás utifű
C vitamin bombasztikus mennyiségben
hagymák
tejtermék/hús mellőzése...
Már a fotó elkészülte után jutott eszembe, hogy a petrezselyem is jó a tetejére, hiszen jelentős tisztító és hagymaszagűző hatása van. :-)
Van még valami ötletetek, hogy természetes úton hogyan küzdhetnék meg a vírusaimmal? Jelenlegi haderőm az alábbiak:
echinacea cseppek
grapefruit cseppek
méz
citrusok (citrom, narancs)
kiwi
lándzsás utifű
C vitamin bombasztikus mennyiségben
hagymák
tejtermék/hús mellőzése...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése